Sayfa 1 dır 2195 12311511015011001 ... SonSon
1 konudan 20 - 43883 arası

Forum: Şarkı Sözleri

Yeni albüm haberleri, sanatçılar hakkında söyleşiler ve şarkı sözleri.
Mp3 Paylaşımı yasaktır

    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,358
    10-11-2011, 23:08 Son Mesaja git
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 20,449
    04-05-2011, 01:37 Son Mesaja git
  1. Exclamation Sezgin Seymen - O'na Sor

    Started by fatih12, 14-04-2011 17:40
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,207
    14-04-2011, 17:40 Son Mesaja git
  2. Exclamation Sezgin Seymen - O'na Sor 2011

    Started by fatih12, 13-04-2011 23:29
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 933
    13-04-2011, 23:29 Son Mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,495
    26-01-2011, 13:35 Son Mesaja git
  3. Kırat Gemin Almış - Ali Ercan

    Started by Jumanji, 10-08-2008 04:52
    • Cevap: 2
    • Görüntülenme: 5,309
    24-01-2011, 00:10 Son Mesaja git
  4. Nothing In My Way - Keane

    Started by Jumanji, 09-08-2008 22:40
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 3,700
    14-12-2010, 23:57 Son Mesaja git
  5. Arrow Melek yüzlü güzel - dinle-

    Started by fatih12, 09-11-2010 01:26
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,490
    09-11-2010, 01:26 Son Mesaja git
  6. Exclamation Sezgin seymen adımı kalbine yaz (tarkan)

    Started by fatih12, 21-09-2010 23:55
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,102
    21-09-2010, 23:55 Son Mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,003
    21-09-2010, 23:54 Son Mesaja git
  7. Güley - Güler Duman

    Started by Jumanji, 09-08-2008 23:50
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 2,587
    12-09-2010, 14:46 Son Mesaja git
  8. Exclamation Sezgin Seymen - HAKETMİYORSUN - 2010 -

    Started by fatih12, 05-07-2010 22:16
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,177
    05-07-2010, 22:16 Son Mesaja git
  9. Exclamation Sezgin Seymen - HAKETMİYORSUN - 2010 -

    Started by fatih12, 05-07-2010 22:16
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,605
    05-07-2010, 22:16 Son Mesaja git
  10. İsyankar - Indigo Çocuklar

    Started by Jumanji, 09-08-2008 22:30
    • Cevap: 2
    • Görüntülenme: 3,162
    14-06-2010, 14:55 Son Mesaja git
  11. Kerkük Türküsü - Tolga Çandar

    Started by Jumanji, 09-08-2008 23:50
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 1,937
    12-03-2010, 15:55 Son Mesaja git
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 31,279
    21-02-2010, 15:49 Son Mesaja git
  12. Türkü Gözlüm (Yar Yar) - Abidin Biter

    Started by Jumanji, 10-08-2008 02:51
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 11,271
    07-12-2009, 01:23 Son Mesaja git
  13. Cennet Mahallesi - Dizi Müzikleri

    Started by Jumanji, 09-08-2008 23:10
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 17,335
    21-09-2009, 14:12 Son Mesaja git
  14. Rasputin - Boney M

    Started by Jumanji, 09-08-2008 23:50
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 7,467
    17-07-2009, 19:39 Son Mesaja git
  15. Tragedy - Marc Anthony

    Started by Jumanji, 09-08-2008 22:40
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 4,258
    15-07-2009, 23:39 Son Mesaja git

Forum Information and Options

Users Browsing this Forum

There are currently 7 users browsing this forum. (0 Kayıtlı Kullanıcı & 7 Misafir)

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
15 yada 150 görüntüleme
Sıcak konuda yeni mesaj var
15 yada 150 görüntüleme
Sıcak konuda yeni mesaj yok
Kapalı Konu
Konu Kapalı
Thread Contains a Message Written By You
Mesaj gönderdiğiniz konu

Gönderi Kuralları

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •