1 konudan 18 - 18 arası

Forum: Milli Takım

  1.   Sticky Threads  

  2. Sabit Konu Önemli: MiLLi takımımızın tarihi

    Started by zuma, 07-06-2008 07:48
    3 Sayfalar
    1 2 3
    • Cevap: 10
    • Görüntülenme: 3,550
    07-06-2008, 07:49 Son Mesaja git
  3. Sabit Konu Önemli: Milli Takımımız İle İlgili Resimler

    Started by zuma, 07-06-2008 07:37
    5 Sayfalar
    1 2 3 ... 5
    • Cevap: 22
    • Görüntülenme: 10,224
    07-06-2008, 07:47 Son Mesaja git
  4.   Normal Threads  

  1. Terim istesin yeter

    Started by cezzaa, 13-11-2008 23:32
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 5,359
    13-11-2008, 23:32 Son Mesaja git
  2. Yeni kaptan Buffon

    Started by zuma, 07-06-2008 08:07
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,110
    07-06-2008, 08:07 Son Mesaja git
  3. Nicolas Anelka hırs küpü!..

    Started by zuma, 07-06-2008 08:07
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 782
    07-06-2008, 08:07 Son Mesaja git
  4. Çekler'e gülmek haram

    Started by zuma, 07-06-2008 08:07
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 750
    07-06-2008, 08:07 Son Mesaja git
  5. Kuyt: Cannavaro'ya üzüldüm

    Started by zuma, 07-06-2008 08:05
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 708
    07-06-2008, 08:05 Son Mesaja git
  6. İsveç'te gözler İbrahimoviç'te

    Started by zuma, 07-06-2008 08:03
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,569
    07-06-2008, 08:03 Son Mesaja git
  7. 80 dakika 8 gol: 8-0

    Started by zuma, 07-06-2008 08:02
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 861
    07-06-2008, 08:02 Son Mesaja git
  8. İspanya'nın tadı yok

    Started by zuma, 07-06-2008 08:00
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 849
    07-06-2008, 08:00 Son Mesaja git
  9. Xavi hayat verdi

    Started by zuma, 07-06-2008 08:00
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,829
    07-06-2008, 08:00 Son Mesaja git
  10. Portekiz maçının hakemi belli oldu!

    Started by zuma, 07-06-2008 08:00
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 654
    07-06-2008, 08:00 Son Mesaja git
  11. Fredrik Ljungberg hazır

    Started by zuma, 07-06-2008 07:59
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 808
    07-06-2008, 07:59 Son Mesaja git
  12. Rusya'dan 'hazırım' mesajı: 4-1

    Started by zuma, 07-06-2008 07:59
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 723
    07-06-2008, 07:59 Son Mesaja git
  13. Donadoni'ye büyük jest!

    Started by zuma, 07-06-2008 07:59
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 724
    07-06-2008, 07:59 Son Mesaja git
  14. Ajanlardan korkuyorlar

    Started by zuma, 07-06-2008 07:59
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 692
    07-06-2008, 07:59 Son Mesaja git
  15. Milli Takım için dev kadro!

    Started by zuma, 07-06-2008 07:58
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 851
    07-06-2008, 07:58 Son Mesaja git
  16. Açılış maçı Rosetti'nin

    Started by zuma, 07-06-2008 07:58
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 729
    07-06-2008, 07:58 Son Mesaja git
  17. David Villa sakatlandı!

    Started by zuma, 07-06-2008 07:58
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,335
    07-06-2008, 07:58 Son Mesaja git
  18. Gamberini umutsuz konuştu

    Started by zuma, 07-06-2008 07:58
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 690
    07-06-2008, 07:58 Son Mesaja git

Forum Information and Options

Users Browsing this Forum

There are currently 1 users browsing this forum. (0 Kayıtlı Kullanıcı & 1 Misafir)

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
15 yada 150 görüntüleme
Sıcak konuda yeni mesaj var
15 yada 150 görüntüleme
Sıcak konuda yeni mesaj yok
Kapalı Konu
Konu Kapalı
Thread Contains a Message Written By You
Mesaj gönderdiğiniz konu

Gönderi Kuralları

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •